Allt du behöver till din iPhone i sommar!

Inför sommaren har vi testat en hel del produkter och tillbehör till iPhone som hör sommaren till. Här har ni några saker som är ett måste i sommar, vi bjuder även våra läsare på en liten sommarpresent i form av rabatt på dessa produkter!

Fodral med nackband och plats för kreditkort

Att ha stora otympliga saker i fickan på sommaren går bort. Krusell Edge, en mobilväska med nackband och kreditkortsficka på baksidan, gör att du slipper ha svettiga fickor i sommar. Det levereras även med en ögla som gör att du kan spänna fast fodralet i väskan eller byxorna. Kreditkort, pengar och telefonen smidigt runt halsen, perfekt för strandhänget i gassande solsken.

Sommarerbjudande: 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Krusell Edge på iPhonebutiken.se!

Vattentätt skal

Sommar betyder bad och vattensporter. Utrusta din telefon med ett vattentätt skal så kan du ha din iPhone med dig både på stranden och i vattnet. Vi har testat tre olika skal/fodral där två fick toppbetyg och ett blev… ja, rätt sågat faktiskt. Overboard Small Waterproof Phone Case, och LifeProof Case vann testet och är vattentäta till 6 respektive 2 meters djup. Båda fick 9/10 i betyg i vårt test och fungerar toppen i sommar.

Sommarerbjudande: 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Overboard Small Waterproof Phone Case eller LifeProof Case på iPhonebutiken.se!

Sportarmband

Under sommaren ger sig många av oss ut i spåren och motionerar inför beachen. Jag själv har testat de flesta sportarmband som finns till iPhone, bland annat i vårt eget test här på iBloggen, och har kommit fram till att Adidas miCoach är bäst i test av sportarmband. Om du har jättestora biceps funkar det dock inte, då passar Belkin Easefit bättre.

Sommarerbjudande: 5 % rabatt på Adidas miCoach om du anger IBLADIDAS när du beställer på iPhonebutiken.se, för samma rabatt på Belkin Easefit anger du IBLEASEFIT!

Vattentätt sportarmband

Om du vill kunna ha din iPhone i ett sportarmband runt armen i vattnet, text om du vill simma, segla eller surfa med mobilen vattentätt förvarad kring armen finns det vattentäta sportarmbandet från Overboard. Det är väldigt likt Overboard Small Waterproof Phone Case, fast har ett vattentätt hörlursuttag i botten.

Sommarerbjudande: 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Overboard vattentätt sportarmband på iPhonebutiken.se!

Vattentäta hörlurar

Den som köper Overboards vattentäta sportarmband vill kanske också ha musik med sig när man simmar eller surfar? Då kan du köpa till Overboards vattentäta hörlurar som även de är vattentäta till 6 meters djup.

Sommarerbjudande: 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Overboard vattentäta hörlurar på iPhonebutiken.se!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *