Läderplånbok till iPhone för fashionistas – Saddler Larsen Wallet

Om du är en riktig fashionista som älskar mode finns riktigt snygga läderplånböcker till iPhone från Saddler. Saddler Larsen Wallet är en liten snygg läderplånbok för iPhone som andas haute couture – läs recensionen här.

Design

Saddler Larsen Wallet är gjord i äkta läder, och finns i två utföranden: ett med ormskinnsmönster och ett svart med mönstrat läder. Båda har gulddetaljer och en kuvertliknande design med en snygg knapp med Saddlers logo på.

Till finns också ett armband som du kan ta av om du bara vill ha plånboken, armbandet är cirka 17 centimeter långt. Inuti plånboken har du tre kredritkortsfack där du kan förvara kreditkort, körkort eller sedlar.

iPhonefacket gör så att du kan använda touchskärmen utan att behöva ta ut iPhone ur plånboken.

Funktion

Detta är inte i första hand ett funktionellt iPhonefodral, utan en riktigt snygg läderplånbok med plats för iPhone. Design går före funktion, men visst, det är inget fel på funktionen egentligen. Att kunna ha med sig kreditkort, telefonen och sedlar är oftast allt man behöver och då fyller den här funktionen.

Att det finns ett armband med som man själv kan ha på eller ta av är också smart. Till skillnad från Saddler Edlund Wallet så är den här lite mindre och nättare, men har inte heller lika mycket förvaringsutrymmen. Jag tycker att iPhonefodralet är lite sladdrigt om man jämför med exempelvis Twelve South BookBook, men det är ingen big deal.

Pris

Saddler Larssen Wallet kostar 499 kronor i vår butik. Om du anger IBLSADDLER när du beställer Saddler Larssen Wallet eller någon annan Saddler-produkt får du 10 % rabatt. Wallet kostar då 449 kronor vilket är ett mycket bra pris för en märkesplånbok i läder med iPhonefodral. Andra plånböcker i samma utförande kan kosta det dubbla, lätt.

Kundbetyg och omdöme

Än så länge har ingen kund betygsatt Saddler Larssen Wallet, om du vill hissa eller dissa den kan du göra det här.

Sammanfattning

Saddler Larssen Wallet är en läderplånbok för iPhone för riktiga fashionistas. Inte lika funktionellt som andra läderplånböcker, men du får plats med det viktigaste. Riktigt snyggt, men lite sladdrigt iPhone-fack. Riktigt bra läderkvalitet och bra finish som vanligt när det gäller Saddler.

Om du anger IBLSADDLER när du beställer Saddler Larssen Wallet eller någon annan Saddler-produkt får du 10 % rabatt! 

Betyg: 8/10

Kundbetyg:

+ Design
+ Äkta läder
+ Liten och smidig

– Sladdrigt iPhonefack

Passar: iPhone 4/4S,
Pris: 499 kr (449 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Mönstrad eller svart

Om du vill kommentera eller ställa en fråga om den här läderplånboken för iPhone kan du göra det i kommentarsfältet nedan! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *