Recension: Case Mate Creatures – gulliga och läskiga djur!

Case Mates Creatures är den populära serien iPhoneskal med läskiga, gulliga och vrickade figurer, djur och monster. 

Design

Case Mate Creatures är en samling galna och färgglada silikonskal som förvandlar din iPhone till… ja, vad sägs om en panda, apa, snögubbe, fisk, monster, påfågel, uggla, mumie eller Frankensteins monster?

Designen är utflippad men riktigt välgjord. Man blir glad bara av att dra upp telefonen ur fickan och mötas av ett rosa monster som glor på en och dreglar så där charmigt, inte sant?

Alla skal i Creatures-serien har hål för samtliga reglage förutom på/av-knappen och volymknapparna där det istället sitter små silikonkuddar för att det ska bli enklare att navigera med skalet på. På baksidan finns givetvis ett hål för kameran med.

Passform

Jag har testat Tut Mummy och Monsta, passformen på mumien var något bättre. Monstret var lite sladdrigare i silikonet, men det gjorde å andra sidan det lätt att ta av och sätta på. De andra skalen har ungefär samma passform och det finns ingenting att anmärka på om man inte är väldigt petig.

Skydd

Precis som de flesta andra silikonskal till iPhone skyddar Case Mate Creatures telefonen mycket bra mot stötar, men som vanligt gäller det att ha ett bra skärmskydd för att inte repa skärmen. Jag kör på Copter, men det fungerar lika bra med exempelvis Artwizz Scratchstopper eller Invisible Shield. Med silikonskal och displayskydd är du skyddad mot det mesta.

Sammanfattning

Hur kan man inte älska de här små filurerna? Case Mate Creatures bejakar din barnsliga sida och ditt lilla monster gör dig glad när du fiskar upp det ur fickan. En perfekt present till såväl barn som vuxna, tjej som kille. Awesome!

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer valfri Case Mate Creatures på iPhonebutiken!

Betyg: 9/10

+ Monster!
+ Härliga färger
+ Pris

– Något sladdrigt silikon på Monsta?

Passar till: iPhone 4/4S
Pris: 199-249 kr (189-237 kr med bloggkoden)
Färger: Ja!
Material: Silikon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *