Recension: Incase Snap Case till iPhone 4

Incase Snap Case är ett enkelt, snyggt och hyfsat tunt skal till iPhone 4/4s. Vi testade det för att se vad det går för. 

Passform och design

Incase Snap Case är ett snäppfodral till iPhone som har ett enkelt och bra snap-on-fäste. Telefonen sitter som en smäck men är samtidigt hyfsat lätt att få ur sitt skal vilket många snäppfodral misslyckas med. Detta är ett tunt skal med antingen frostad svart färg eller transparent. Materialet är härligt lent i handen och det frostade svarta skalet är riktigt snyggt med Apple-loggan som lyser igenom skalet svagt på baksidan. Hålen för reglage och kontakter är rejäla.

Skydd

Incase Snap Case är gjord i en plast som inte är fullt så hård som riktig hårdplast, men skyddar baksidan och hörnen riktigt bra mot stötar och repor. Plasten är styv men ändå rörligare än hårdplast vilket underlättar när du ska ta av skalet. Kompletterat med ett bra skärmskydd har du ett mycket bra skydd för hela telefonen.

Prisvärt och hållbart

Incase Snap Case är inte jättebilligt, men man får den kvaliteten man betalar för och Incase Snap Case är kvalitet rakt igenom. När man böjer och klämmer på skalet märket man att det här skalet kommer att hålla länge och skydda telefonen ordentligt, därför känns det ändå väldigt prisvärt.

Sammanfattning

Incase Snap Case är ett enkelt och riktigt snyggt baksideskydd till iPhone 4/4S. Den frostade svarta varianten är otroligt stilren och smakfull, ligger skönt i handen med den lena plasten och skyddar din telefon utan att bli klumpig. Det finns både tunnare och billigare snäppfodral till iPhone 4, men inget som är lika lyxigt stilren som Incase Snap Case.

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Incase Snap Case på iPhonebutiken.se

+ Lyxig känsla
+ Bra skydd
+ Håller länge

– Lite dyrt?

Betyg: 8/10

Passar till: iPhone 4/4S
Pris: 339 kr (322 kr med bloggkoden)
Färger: Frostat svart, transparent

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *