Recension: Puro Booklet Slim Case

Puro Booklet Slim Case är ett snyggt och nätt litet skal till iPhone 4/4S. Vi har tittat närmre på skalet för att se vad det går för!

Design

När jag frågar på kontoret vad mina kollegor tycker om Booklet Slim Case inspekterar de skalet och frågar: ”Ska man klistra fast telefonen?” Ja, det ska man. På insidan av skalet sitter en plastremsa som man drar bort för att applicera telefonen. Min första tanke är att det är lite opraktiskt, vad händer om jag vill ta loss telefonen för att ha den i sportarmbandet när jag springer, håller klistret för flera appliceringar?

Svaret är ja, åtminstone på kort sikt. Faktum är att telefonen sitter mycket bra, men är ändå enkel att dra bort från klistret och det blir inga klisterrester på baksidan av telefonen. Detta är lite imponerande, men om det fungerar på ett eller två års sikt vet jag inte.

Designen är alltså nyskapande, ”locket” är som framsidan på en bok eller en filofax, som fäster med en liten flärp med en magnet i. Smart. Skalet är gjort i konstläder med mönstrat sammetsfoder på insidan. På baksidan finns ett hål för kameralinsen och ett för Apple-loggan, en liten detalj som adderar designkänsla till skalet. Längst ut på flärpen där magneten sitter har skalet en liten Puro-droppe som är elegant och smälter in fint i helhetsintrycket.

Funktion och skydd

Puro Booklet Slim Case har inga avancerade funktioner, det är ett skyddande och snyggt konstläderskal med behändig design. Det skyddar telefonen mycket bra mot repor och stötar, men jag har alltid displayskydd på för att försäkra mig om att det inte blir några skärmsprickor. Hängslen och livrem, så att säga.

När din iPhone ringer viker du enkelt bak framsidan på skalet som då ligger bekvämt i din hand. Skalet påminner en del om Twelve South BookBook fast utan kreditkortsfack och betydligt billigare.

Sammanfattning

Puro Booklet Slim Case är ett riktigt snyggt skal till ett bra pris. Nyskapande, elegant, stilrent och praktiskt. Finishen och kvaliteten är mycket bra. Rekommenderas!

Som bloggläsare får du 5 % rabatt om du anger IBLOGGEN när du beställer Puro Booklet Slim Case på iPhonebutiken.se!

Betyg: 8/10

Passar till: iPhone 4/4S
Pris: 249 kr (237 kr med bloggkoden)
Färger: Svart
Garanti: 2 år

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *