Recension: Saddler Mathsson Zip Sleeve – snyggt läderfodral till iPad 1, 2, 3 och 4

Snygga läderfodral till iPad växer inte på träd. Nu har vi fått in ett som är to die for, otrolig kvalitetskänsla och stilren design. Läs recensionen här nedan.

Saddler är ett svenskt märke som tillverkar läderfodral med knivskarp design och högsta kvalitet. Businesskänsla och klassisk design med lyxiga detaljer för den som vill känna sig representativ i alla lägen.

Som bloggläsare får du 10 % rabatt om du anger IBLSADDLER när du beställer Saddler-produkter i vår butik!

Design

Saddler Mathsson Zip Sleeve är ett av de snyggaste läderfodralen till iPad som jag har testat. Det andas business, lyx och kvalitet. Äkta läder i svart eller brun med en silvrig dragkedja med läderflärpar på.

Insidan av fodralet består av ett stort fack för din iPad på ena sidan. På andra sidan finns åtta kreditkortsfack där du kan ha kreditkort, körkort, visitkort och liknande. Det finns även ett litet fack med knapp-stängning där du kan ha smågrejer som pengar till exempel. Du har också ett likadant fack utan knapp-stängning och ett större fack för exempelvis anteckningsblock och andra papper.

Det här är ett perfekt fodral för den som behöver sin iPad i jobbet, kanske på kundmöten, affärsresor och presentationen. Alla iPads (iPad 1, iPad 2, iPad 3 och iPad 4) får plats i fodralet. Även iPad mini får så klart plats men det är kanske lite overkill med ett så här stort fodral till den.

Funktion

Det här fodralet har gott om platser för visitkort, kreditkort, anteckningsblock och allt man behöver med sig. Själva iPadfacket är snyggt och skyddar iPad väldigt bra. Nackdelen är att du inte har skärmen tillgänglig i facket så som en del andra fodral har. Det här är ingen slump, design har fått gå före funktion kan man säga och jag tycker att det är helt rätt. Saddler satsar på funktion och design, men designen är prio ett.

Pris

Saddler Mathsson Zip Sleeve kostar 1299 kr (1169 kr med bloggkoden). Jag tycker att det är lite i högsta laget, men visst, det är äkta läder och med en design som man inte hittar någon annanstans. Särskilt om man har sin iPad i arbetet tycker jag att det är värt att lägga pengar på ett representativt läderfodral som utstrålar professionalism.

Kundbetyg och omdöme

Än så länge har ingen betygsatt Saddler Mathsson Zip Sleeve, om du vill hissa eller dissa kan du göra det här.

Mått

Höjd: ca 30 cm
Bredd: ca 24,5 cm
Djup: ca 1,5 cm

Fakta

Material: Äkta läder
Färg: Svart eller brun
Pris: 1299 kr (1169 kr med bloggkoden längst upp i inlägget)
Passar: iPad 1, iPad 2, iPad 3 och iPad 4

Sammanfattning

Saddler Mathsson Zip Sleeve sparar inte på någonting. Högsta kvalitet, äkta läder, knivskarp design och gott om fack för allt du behöver med dig. Priset sänker betyget något, men smakar det så kostar det. Om du använder bloggkoden får du 10 % rabatt när du beställer Saddler Mathsson Zip Sleeve eller någon annan Saddler-produkt.

Betyg: 9/10
Kundbetyg:

+ Designen!!
+ Läderkvalitén
+ Gott om fack

– Pris

Passar: iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4
Pris: 1299 kr (1169 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Brun eller svart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *