Saddler Edlund Wallet – Snygg läderplånbok med plats för iPhone

Snygg läderplånbok med fack för iPhone 4S eller iPhone 5, check! Saddler gör otroligt snygga läderfodral och plånböcker till iPhone. Saddler Edlund är inget undantag: läs recensionen här nedan.

Design

Saddler Edlund Wallet är en läderplånbok med iPhonefack som andas fashion och klass, påminner lite om Marc Jacobs plånböcker med den kraftiga gulddragkedjan som löper längs kortsidorna och långsidan på plånboken. Edlund Wallet är samma modell som Saddler Hansen Wallet fast med mönstrad yta som påminner om ormskinn.

Edlund Wallet finns i mönstrad eller svart modell, jag föredrar den svarta, men smaken är som vanligt som baken. Innandömet av plånboken är designat i samma otroliga finish som utsidan, med mycket hög kvalitetskänsla på lädret.

Funktion

Plånboken har ett fack där du får plats med iPhone 4/4S eller iPhone 5, även med skal eller bumper på. Utöver det facket som är i mitten har du två fack på varsin sida, sedelfack eller för mynt till exempel. Du har även sex kreditkortsfack där du kan ha kreditkort, körkort och visitkort till exempel.

Du får med ett armband (16,5 cm) och ett halsband (40 cm) i läder med gulddetaljer, men du kan även ta loss dem och ha plånboken utan band.

Pris

Saddler Edlund Wallet kostar 599 kronor, om du anger IBLSADDLER när du beställer den eller någon annan Saddler-produkt får du 10 % rabatt. Edlund Wallet kostar då 539 kr. Med tanke på att det är äkta läder och en märkesprodukt tycker jag att det är ett schysst pris. Kvalitetskänslan går inte att ta miste på, detta är ingen billig kopia utan svensk kvalitet.

Kundbetyg och omdöme

Än så länge har ingen kund betygsatt Saddler Edlund Wallet, om du vill hissa eller dissa den kan du göra det här.

Mått

Saddler Edlund Wallet har dessa ungefärliga mått:

Höjd: 16 cm
Bredd: 9 cm
Djup: 2,5 cm

Sammanfattning

Saddler Edlund Wallet är en läderplånbok med iPhonefack. Läderkvaliteten är imponerande, designen andas fashion och funktionen är toppen. Jag saknar ett stängbart myntfack, men i övrigt är detta ett väldigt bra alternativ för den som vill ha en läderplånbok med iPhonefack.

Om du anger IBLSADDLER när du beställer Saddler Edlund Wallet eller någon annan Saddler-produkt får du 10 % rabatt!

Betyg: 8/10
Kundbetyg:

+ Andas fashion och lyx
+ Funktion
+ Äkta läder

– Inget myntfack

Passar: iPhone 4/4S, iPhone 5
Pris: 599 kr (539 kr med bloggkoden ovan)
Färg: Mönstrad eller svart

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *