Capption – Ge dina bilder vrickade bildtexter!

Apprope är ett företag som består av två svenska killar som utvecklar appar. De har kommit med en ny app som heter Capption som slumpar fram bildtexter till dina foton.

Capption är gratis och lätt att använda. Du väljer antingen en bild ur ditt fotoalbum eller fotar en ny med kamerafunktionen som är integrerad i appen. Sedan får du en bildtext till bilden du tagit, på dig själv eller en lyckligt ovetande kompis. ”Skriver fortfarande brev till Darin”, ”Den där modebloggen ville liksom aldrig riktigt lyfta” eller något annat kul dyker då upp som bildtext.

Om du inte är nöjd med texten kan du ladda om en ny tills du är nöjd, i gratisversionen har du fem omladdningar per bild på dig, i fullversionen (15 kr) kan du ladda om bäst du vill. Dessutom slipper du den lilla reklamrutan längst ner i bild.

Här har ni en bild på mig från Brooklyn i somras med den passande (?) bildtexten ”Sveriges svar på Denzel Washington”, jag tycker Capption gör ett bra jobb 🙂 (Nästa text var ”Hästuppfödare fann lyckan i Thailand”)

Om ni vill ladda ner Capption gör ni det i App Store eller iTunes. Kolla gärna in www.capption.me också där du kan ladda upp dina egna bilder och se andras!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “Capption – Ge dina bilder vrickade bildtexter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *