5 tillbehör till iPhone 5 som du måste ha

1. Lightning till USB-kabel

En Lightningkabel är naturligtvis ett måste till din nya iPhone 5. Den nya Lightning-kontakten spelar det ingen roll om du har upp-och-ner, den funkar ändå. Dessutom är kontakten mycket mindre än tidigare.

Passar: iPhone 5
Pris: 169 kr

2. Displayskydd – Artwizz ScratchStopper Anti-Fingerprint Clear

Det finns inget störigare än att repa skärmen sin nya iPhone. Jag själv kör alltid med displayskydd. Det mest sålda och högst betygsatta displayskyddet till iPhone 5 är än så länge Artwizz ScratchStopper. Som av en händelse är det också vårt billigaste skärmskydd, dyrast är inte alltid bäst!

Passar: iPhone 5
Pris: 119 kr

3. Baksideskydd – Incipio Feather till iPhone 5

Med tanke på att nya iPhone 5 lätt får repor på baksidan är ett skal som skyddar mot repor men inte gör telefonen bulkig ett måste. Incipio Feather är inte bara ett av våra mest sålda skal till alla enheter och det hittills tunnaste skalet till iPhone 5, det är också ett av de som har högst kundbetyg.

Passar: iPhone 5
Pris: 249 kr
Färg: Svart, lila, röd eller mörkgrå

4. Headset/hörlurar – Jays aJAYS Four till iPhone 5

Ljudet i de medföljande vita lurarna lämnar en del i övrigt att önska, om man ska vara lite diplomatisk. Samtidigt vill man kunna använda lurarna som headset och prata i telefon med dem. Svaret på det här problemet stavas aJAYS Four från Jays. Full iPhone-kompabilitet, licenserad och godkänd av Apple, och ett otroligt bra ljud.

Passar: Alla iPhone, iPod och iPad
Pris: 599 kr
Färg: Svart eller vit

5. Sportarmband – XtremeMac Sportwrap

För mig är ett sportarmband ett måste. Jag lyssnar ofta på musik eller podcast när jag tränar på gym eller springer. XtremeMac Sportwrap är ett bra sportarmband till iPhone 5 som finns i svart och rosa.

Passar: iPhone 5
Pris: 279 kr

Där har ni mina måste-ha-tillbehör till nya iPhone 5. Vilka är era?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “5 tillbehör till iPhone 5 som du måste ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *