BOMBEN: iPhone 5 tillbehör säljs redan i Sverige – Experten svarar!

Tillbehör till iPhone 5 har redan börjat säljas i Sverige, säger Daniel på iPhonebutiken. Att det redan säljs iPhone 5-tillbehör är unikt, och ryktet om ett releasedatum redan i september bekräftas av vår expert.

Det ryktas om att iPhone 5 kommer att lanseras nu i september, ligger det någon sanning i det tror du?

– Ja, jag tror faktiskt det. Rykten stämmer mer och mer när det gäller Apple-produkter. Kanske har de blivit mer öppna eller så straffar Apple inte de som råkar läcka, jag vet inte vad det beror på. Vi tror på en release av iPhone 5 under september, tyvärr kanske vi i Sverige får vänta till oktober, men väntan brukar innebära att tillbehören hinner komma ut lagom till telefonen kommer hit.

En bloggläsare undrar när tillbehören till iPhone 5 kommer i förhållande till releasen av själva telefonen, på ett ungefär?

– Tidigare har det aldrig funnits tillbehör anpassade till nya osläppta iPhones, förutom några försök från Kina, men nu har XtremeMac redan släppt två olika skal till iPhone 5, vilket är helt unikt.

iPhone 5 ska enligt rykte ha en ny, mindre dockningskontakt. Vad innebär det i så fall för tillbehörssidan?

– Enligt rykten så kommer det, av förståeliga skäl, ut en adapter. Denna bör underlätta övergången från gamla till nya, så att alla tillbehör fortsätter fungera. När det gäller högtalare så har de flesta AirPlay, Bluetooth eller 3,5mm-ingång, vilket gör att de fortfarande går att använda, även utan adapter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “BOMBEN: iPhone 5 tillbehör säljs redan i Sverige – Experten svarar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *